LARS PEDERSEN

Lars Pedersen, fluefiskeren fra Billund, gjorde disse sider til minde om ....?

Jo, internettet kan vel godt ses som nutidens svar på runesten. Med den lille forskel at nettet inden for de seneste år jo nærmest er blevet hvermands eje.

Jeg hedder som sagt Lars Pedersen og jeg bor i Billund. Hver anden uge alene og de andre uger sammen med min yngste datter, som hedder Mette. Min ældste datter, Lise, fik studentereksamen fra Viborg Katedralskole i sommeren 2003 og går nu på Vejle Handelsskole efter et års arbejde i LEGO's IT-afdeling. I weekenderne ser jeg en del til min kæreste, Lotte. Derudover prøver jeg at komme så meget ud at fiske som muligt.

For at få penge til at få det hele til at køre rundt, har jeg mit eget firma, DAVINCI development, sammen med en kompagnon.

Jeg blev født den 23. januar 1960 i Løgstør, og har af forskellige årsager arbejdet mig længere og længere sydpå. Først med min far og mor til Viborg, hvor jeg voksede op og gik i skole. Så til Karup, hvor jeg flyttede sammen med mine børns mor, videre sammen med hende til Silkeborg af arbejdsmæssige grunde. I 1985 flyttede jeg så til Billund, også pga. arbejde. Gad vide om jeg senere skal længere sydpå...?

Jeg har lavet disse sider først og fremmest fordi, jeg synes det er sjovt. Indholdet handler mest om lystfiskeri, min helt store fritidsinteresse.

God fornøjelse.